افتخارات طلایی هادی رضایی، دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر
سرخط خبرها

به کام شهروندان

  • کد خبر: ۹۶۹۸۱
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
به کام شهروندان
مهدی یاراحمدی خراسانی - مدرس دانشگاه

چندی پیش برخی اعضای شورای اسلامی مشهد مقدس درباره سفر‌های خارجی مدیران شهری و همچنین عضویت در مجامع بین المللی سؤال مهمی مطرح کردند: به راستی «سفر‌های خارجی مدیران شهری یا عضویت در برخی نهاد‌های بین المللی چه دستاوردی برای مردم (شهروندان) داشته است؟»

در واقع این سؤال نه درباره سفر‌های خارجی است و نه صرفا به شهرداری مربوط است، بلکه باید از همه مدیران و صاحبان تصمیم در سازمان‌های مختلف دولتی یا نهاد‌های عمومی پرسیده شود که اقدام، تصمیم و دستور شما چه پیامد و دستاوردی برای مردم دارد.

در دوره‌های مختلف شورا‌های اسلامی، سخن از مردم به میان می‌آمد و هر اقدام یا تصمیمی به «نام شهروندان» زده می‌شد، اما آیا واقعا نتایج و دستاورد‌های آن هم «به کام شهروندان» است یا نه. همچنین، برای شهروندان منافعی دارد یا ندارد. مگر می‌شود اقدامی در مجموعه‌ای انجام شود که با بیت المال اداره می‌شود و برای آن نهاد عمومی یا مردم منافعی نداشته باشد؟!

یا اصلا می‌توان پذیرفت که منافع مدیران دولتی چیزی غیر از منافع عمومی و مردمی باشد؟! اگر بخواهیم صادقانه به این پرسش‌ها پاسخ دهیم، باید بگوییم متأسفانه موضوعات پرشماری در دوره‌های مختلف مدیریتی در کشور وجود دارد که مدیران سفر‌هایی رفته اند، اقداماتی انجام داده و تصمیماتی گرفته اند که نه تنها برای مردم منفعتی نداشته، بلکه به زیان آن‌ها نیز بوده است؛

مثل گزارش‌های فراوان فساد اداری که اکنون پرونده‌های آن در دستگاه قضایی باز است. اما اکنون که براساس سند چشم انداز جهان شهر برکت و کرامت، قرار است به سلامت اداری و رعایت حقوق آحاد جامعه به عنوان یکی از راهبرد‌های مهم مدیریت شهری اهتمام ویژه‌ای شود، این جنس دقت نظر‌ها ضروری‌تر است.

به راستی «فرایند پایش تصمیم مدیران» و نظام کنترلی حاکم بر آن باید به گونه‌ای فعال و سازمان دهی شود که قبل از هر اقدام یا تصمیمی، صحت آن از حیث تخصصی و سلامت آن از نظر رعایت حقوق شهروندان ارزیابی شود.

متأسفانه در سال‌های گذشته نظام اداری کشور از نظر سلامت با مشکلات زیادی روبه رو بوده است، اما هیچ گاه از اهمیت این امر کاسته نمی‌شود،  به ویژه وقتی توصیه‌های شارع مقدس درباره رعایت حقوق مردم و اهمیت دقت نظر و عمل در بیت المال را به خاطر بیاوریم.

حتی آنجا که امیرالمؤمنین علی (ع) از سوختن شمع بیت المال برای امور شخصی پرهیز می‌کنند، الگوی حسنه‌ای در برابر ما قرار می‌دهند که باید به آن وفادار باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->